Skip to content Skip to footer

U prijatnom i luksuznom ambijentu Elegance Beauty Residences na Senjaku, od jeseni započinje prvi ciklus obuka u organizaciji Elegance Academy.

Stručna edukacija, sticanje sertifikata za rad u kozmetičkoj industriji i osnovnih znanja o kulturi poslovnog ponašanja, pružiće polaznicima priliku za poslovnu karijeru u vrlo popularnom i traženom zanimanju.

Elegance Group je posle višegodišnjeg uspešnog rada u kozmetičkoj industriji odlučila da svoja znanja i iskustva podeli kroz edukativni sistem zasnovan na obukama, raspoređenim u 20 različitih modula.
U okviru Elegance Academje, po licenciranom programu i nastavnom planu, obučavaju se kadrovi u svim neophodnim veštinama za rad u Elegance Beauty salonu i salonima primalaca franšize. Nakon kompleksne obuke, završena najmanje dva modula i položenih ispita, polaznici Akademije spremni su da odmah i na najbolji način odgovore zahtevima posla, jer je 50% obuke zasnovano na praktičnom radu, uz vođstvo iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti.

Moduli za koje se organizuju obuke su: kozmetika, šminka, masaža, pedikir i manikir, trepavice, depilacija, mezoterapija, a Elegance Academy obezbeđuje sav neophodan materijal za rad i literaturu.

Elegance Group kroz Akademiju lepote ostvaruje svoju davno postavljenu misiju, koja u osnovi ima pedagoški i humanitarni karakter. Akademija obezbeđuje obuke za mlade koji su sve više zainteresovani za poslove u oblasti nege lica i tela. Primetno je u svim medijima, naročito na društvenim mrežama, da se izgledu posvećuje velika pažnja, ali istovremeno to nije praćeno adekvatnom stručnom i pedagoškom podrškom. 

Za Elegance Beauty Akademiju je lepota umetnost i tako je i tretiraju i obučavaju svoje polaznike, da budu pravi umetnici u svojoj oblasti, da cene svoj rad, trud i umeće, ali i svoje klijente.

 

Namera Akademije je da sistem obuke za usluge nege lica i tela podigne na jedan viši nivo, insistirajući na pravoj meri u svemu. Poslovna etika, bonton, odnos prema klijentima, osnova su svakog daljeg rada, jer se na ovaj način gradi atmosfera poverenja, uvažavanja, poštovanja, naravno uz vrhunski kozmetički tretman.

Prvi program sa kojim se počinje rad jeste “Osnovna obuka kozmetičke nege lica”. Obuka je namenjena osobama koje žele da se osposobe za samostalan rad u struci.

Želeći da svoju poslovnu filozofiju ugradime i u temelje Akademije, specifičnost škole biće dodatna obuka iz bontona, poslovne etike i komunikacije, što će polaznicima omogućiti ne samo da ostvare pravi pristup u odnosu sa klijentima u salonu, nego će im značiti i u daljem profesionalnom razvoju.

Cilj obuke nije pokazna vežba ili promocija brenda već prepoznavanje potrebe da se klasični protokoli osavremene savremenim modulima, ali i da se kroz dovoljan broj sati uvežbaju protokoli i polaznici osposobe za samostalan rad.

Specijalizovano znanje je od presudne važnosti i uz njihovu pomoć postaćete vrhunski kozmetičar, ali to nije dovoljno za izgradnju stabilne i napredne karijere, potrebno je posedovati i druge veštine, koje se uglavnom tiču kulture komunikacije i poslovnog bontona. Zato su njihovi kursevi drugačiji, obogaćeni dodatnim predavanjima uključenim u cenu obuke, a koja obuhvataju i osnove nutricionizma, estetike u kozmetologiji, lepog ponašanja, koja drže iskusni predavači i stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom.

“Naš posao je više od posla – mi želimo da učinimo svet lepšim mestom!”

Prijavite se na Elegance Beauty Akademiju

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.