Skip to content Skip to footer

Majka troje dece i hrabra poslovna žena je dokazala da ZA USPEH NE POSTOJE OGRANIČENJA

Ljupka Janić, vlasnica Male mlekare Janić

Njena želja za uspehom je bila jača od straha od neuspeha. Samo petnaest dana pre nego sto će na svet da donese treće dete, ona je otvorila mlekaru koja je dostigla veliki uspeh u Srbij. Ljupka danas ima samo 34 godine i proizvodi najbolji kajmak i sir u Žičkom okrugu. Ovako ona govori : “Možete da izaberete da budete uspešne ili da verujete da ste osuđene na neuspeh, sve zavisi koja je vaša mera zadovoljstva.”

Ja sam otvorila mlekaru 10 dana pred porođjaj. Kada je moja beba imala mesec dana, spletom nekih porodičnih okolnosti morala sam da započnem proizvodnju i da krenem da radim, dok je dete bilo pored mene. Bilo je veoma teško. Dosta stvari koje nisam poznavala do tad su me snašle odjednom.
U početku sam radila po dvanaest sati i čuvala sam decu. Beba je bila sa mnom u mlekari, a deca su bila u školi. Dešavalo se da izlazim sa posla da odvedem ili vratim decu iz škole, ali i tata je uvek bio tu negde, svi smo mi funkcionisali porodično. Gledali smo da izgradimo dobru priču za sve nas, pa smo bili jedni drugima podrška.
Prve četiri godine nisam imala nijedan slobodan dan, a godišnji odmor sam iskoristila prvi put ove godine.

U vreme pandemije, Ljupka je imala sreće da joj biznis procveta. 


To vreme me je pokrenulo da sam radila duplo više. Uspela sam da napravim dobar brend za koji sada svi u Kraljevu znaju. Moj brend se zove Mala mlekara Janić i pravim najbolji kajmak u Srbiji, potpisujem! Kad nesto mnogo želis, moraš da guraš i da istraješ, makar sama sebi bila podrška. Nema odustajanja uprkos teškim trenucima.

 

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.