Skip to content Skip to footer

Bojan Leksington progovorio o supruzi i braku, pa otkrio da li kod njih ima ljubomore i šta pevuši sa decom

Osim što je veliki karijerista, pevač grupe “Leksington”, Bojan Vasković je porodičan čovek i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa svojom decom i suprugom. U braku je 10 godina, a sada je otkrio i šta misli da je ključno za uspešnu bračnu zajednicu i njen opstanak.

1.Pevušite li nešto zajedno sa decom i šta?

Trenutno su kod nas aktuelne dečije pesmice, ali slušaju i one koje volimo supruga i ja. Naprimer vole pesmu “Ljubav je kad se neko voli”u izvedbi Željka Joksimović i njegove ćerke, ali svakako i onu “Svi treba da znaju šta drugarstvo znači”.

2.Pokreću li vas još uvek u životu neostvarene želje? Da li porodica pomaže ka ostvarenju istih?

I nemam nekih neostvarenih želja. Ako gledam onako hronološki, sve ono što sam nekada, kao dečak želeo, to sam i ostvario. A svakako da me porodica motiviše, da zajedno pravimo što više uspomena. Volim sve naše svakodnevnice i uvek želim naša zajednička putovanja i odlaske u prirodu.

https://www.instagram.com/p/CcgFct1sXm7/?utm_source=ig_web_copy_link

3.Koliko ste uspeli da privatnost izolujete od scenske iluzije i da je ne prenesete u dom, u kojem ste samo otac i suprug?

Iskrena da budem, nisam nešto u proteklih 15 godina, od kada smo medijski prisutni, iznosio privatnost onako baš kao na tacni. Nema stvari koje sam krio i koje bi trebalo da se kriju, ali privatnost se za razlogom tako i zove. Jednostavno takav život živimo kakav želimo i u medijima se prezentujemo u onoj meri kojoj dozvolimo.

4.Vaša supruga je na svojoj društvenoj mreži pokazala da isto ima talenat za pevanje. Da li smatrate da je dobro ili loše kada su bračni parovi u istim poslovnim branšama?

Tako je, moja supruga zaista divno peva i jako je talentovana. Mislim da kada bi se okrenula muzici na neki ozbiljniji način, da bi imala baš dosta uspeha u svemu tome. Ona prvenstveno to voli, a kada se nešto voli, to se i ne smatra nekim poslom, već uživanjem. Nisam imao iskustva s tim da sam s nekim u istoj branši, ali ne verujem da je to nešto loše, naprotiv mislim da može biti i jako dobro. Meni se dopada kako se supruga i ja i sada usklađujemo.

5.Nedavno smo u emisiji pričali da ljubomora može biti začin ljubavi, ali i otrov. Šta vi mislite o tome?

Sve što je u nekim granicama normale, sve što je umereno, nije loše. Tako je barem sa svim stvarima u životu, verujem i da je i sa ljubomorom.

https://www.instagram.com/p/Cahg1dilK78/?utm_source=ig_web_copy_link

6.Kako vi pravite balans između karijere i porodičnog života?

Jako lepo, u skladu sa mogućnostima. Nekada postoje momenti kada sam više poslovno aktivan, ali se trudim da to propušteno vreme kasnije nadoknadim, tako da balans uvek može da se pronađe.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.