Skip to content Skip to footer

“Ja kada kažem ljubav mislim i na porodicu i na posao”, Mia Borisavljević, intervju

1. Kada govorimo o porodici sa dvoje i više dece, koliko je zapravo ženama potrebna pomoć? Kako ti organizuješ svoje vreme, da sve stigneš poslovno, a opet budeš prisutna za svog supruga i decu?

Ja sam uvek za to da je ženi potrebna pomoć, bez obzira da li je to majka koja sa svojim poslom, odmah kreće rad van kuće ili ne. Jer je poenta da žena ima vremena i za sebe, ne samo za posao. Ali je bitno da to bude pomoć od nekoga u koga imate poverenja, da bi žene bile bezbrižnije. Svaka žena će biti bolja i sebi i drugima, ako ima vremena za sebe i opusti se, biće srećnija.

2. Porodila si se tokom pandemija virusa, koliko je tvoj strah oko svega bio zbog toga veći? Da li te sama pomisao o pandemiji remetila u razmišljanju o proširenju porodice?

Ja sam koronu preležala godinu dana pre nego što sam ostala u drugom stanju. I neka moja svest je bila da sam bila zaražena i da ne mogu opet da se zarazim. Naglasila bih da tada nisu postojale vakcine. Tako da sam poptuno rasterećno ušla u drugu trudnoću. Sada sam vakcinisana i potpuno sam opuštena kada je korona u pitanju.

3. Ti si od nedavno i preduzetnica. Kakav je tvoj stav i mišljenje o tome u Srbiji, konkretno biti žena preduzetnica? Koliko je važno da žena bude finansijski nezavisna?

Važno je da svaka osoba bude finansijski nezavisna. I muškarci i žene, jednako. Ja radim sa spravama za detoksikaciju, treninzima, jako dobro se snalazim u tome, to je moja ljubav, i kao šlag na tortu samo dođe i ta finansijska satisfakcija. Morate nešto da volite da vam ne bi to bilo kratkog veka i da biste bili uspešni. I ovaj savet takođe važi i za žene i za muškarce. Prosto kada je reč o preduzetništvu, ne bih pravila razliku između muškaraca i žena.

4. Ko je i kakva je Mia kada nije javna ličnost?

Bez šminke, patike, uglavnom sa decom, torba za trening. Svestrana sam i nijedan dan mi nije isti. Ili sam angažovana oko dece, i uvek su to trenuci uživanja, naravno i privatni biznis. Trudim se da sve postignem, ispunjen mi je dan u potpunosti.

5. Šta te pored porodice ispunjava i usrećuje?

Posao. I ono što me najviše usrećuje što je Bojan uz mene u svemu tome. Porodično, poslovno, baš u svemu. Ja kada kažem ljubav mislim i na porodicu i na posao, a posebno što je moj suprug u svemu tome uz mene jednako.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.