Skip to content Skip to footer

Da li tražite savršen poklon za Dan zaljubljenih? Oduševite svog partnera jednistvenim VideoBox albumom

Ima li lepšeg povoda za darivanje poklona od 14. februara? Svake godine ovaj datum sve više dobija na značaju, a personalizovanim poklonima izazvaćete pravu romantičnu reakciju vaše voljene osobe. 

Ako ste jedni od onih kojima izjave ljubavi rečima ne idu najbolje i volite na drugačiji i jedinstven način da pokažete ljubav, dajemo vam predlog savšenih poklona. U pitanju su VideoBox pokloni, a iz njihove kolekcije poklona, za ovu romantičnu priliku, izdvajamo VideoBox album i VideoBox Premium kutiju sa večnim mirišljavim ružama.

VIDEOBOX

Fotografije i video zapisi jesu uspomene kojih se svi rado sećamo, ali koliko često gledamo fotografije zatrpane u nekom starom ormanu i starim albumima ili CD-ovima? Mnoge od tih fotografija sada već i zahtevaju neki vid restauracije i pronalaženja novih alternativa za očuvanje.

Iznenadite vaše partnere originalnim poklonom i poklonite im videobox koji će ih podsetiti na prelepe zajedničke trenutke, oživeće divne trenutke i ulepšati budućnost.
Učinite da se vaši partneri osete posebno. Neka znaju da mislite na njih i učinite da se uspomene pamte što duže. 

Pokažite im nove načine za čuvanje uspomena, jer su one nešto najvrednije što imamo i što nema cenu. 

VIDEOBOX PREMIUM

Ima li boljeg dana za prisećanje na sve lepe momente od početka veze od tog kada slavite Dan zaljubljenih ili Sveti Valentin? Ovaj dan je dan koji zaista treba da odvojite za proslavu vaše ljubavi i za osvrt na sve etape koje ste zajedno prošli. 

Najbolji način za to je gledanje svih tih divnih fotografija napravljenih u toku zajedničkih putovanja ili običnih popodneva kada ste bili jednostavno srećni i poželeli ste da to i zabeležite.

Video kutija sa mirišljavim večnim ružama omogućava da na jednom mestu saberete najdraže uspomene. Kada ubacite sve željene fotografije i video zapise, moći ćete da ih gledate na LCD ekranu HD rezolucije, a čitav doživljaj možete pojačati ubacivanjem vaše omiljene pesme.

Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, ovo spada u najbolje ideje za poklon. Ne postoji dva ista VideoBox-a, kao što ne postoje dve iste veze.

Svoj VideoBox možete poručiti na www.videobox.rs

 

1 Komentar

  • Anastasija
    Posted 31/01/2023 at 22:58

    Super

Komentari su zatvoreni.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.