Skip to content Skip to footer

“Senke Grimizne šume”, audio i elektronska knjiga – romantično književni serijal serije “Igra prestola” iz ženskog ugla

Da li ste se nekada pitali kako bi izgledala serija “Igra prestola”, da je pisana u vidu romantičnog književnog serijala, iz ženskog ugla? “Senke Grimizne šume”, audio i elektronska knjiga na servisu Bookmate, odgovor je na to pitanje.
Ovaj književni serijal prati Altin-Ar, neustrašivu i prelepu amazonku pred kojom je, nakon borbe sa zlim silama, oš jedna borba i to ona najteža – sa samom sobom. Tražeći izlaz do Grimizne šume ona stiže do Rtnja, gde će se njen put ukrstiti sa Inokosnim – tajanstvenim mračnim neznacem, koji je sve što ona mrzi, i koji, kao i ona, u sebi čuva opasnu tajnu. Da bi se napokon oslobodili svog bremena, oboje će morati da progutaju svoj ponos i da sklope savez, koji će ih odvesti na putešestvije prepuno zamki, susreta sa raznolikim magijskim bićima, čudnim običajima ljudi, ali i iskonskim zlom, koje će njihov savez staviti na najveći ispit – ili će ih zbližiti, ili okrenuti jedno protiv drugog.
Audio i elektronska knjiga “Senke Grimizne šume”, domaće mlade autorke Drine Štajnberg, dostupna je samo na servisu Bookmate, gde je možete čitati sa vašim mobilnih telefona i trableta, ali i slušati dok putujete, bavite se sportom, kućnim poslovima, šetate psa…
 

Bookmate i ja čitaocima poklanjamo 30 dana besplatnog slušanja i čitanja ovog, ali i više hiljada drugih romana. 

Posetite www.bookmate.com/code i unesite SANJINKLUB kao kod prilikom registracije. 

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.