Skip to content Skip to footer

“SRBIJA IMA NAJLEPŠU PRIRODU!” Ambasador Malezije otkrio sličnosti dva naroda i bogatstva njegove zemlje (FOTO)

Nakon velikog uticaja i posledica na turizam tokom pandemije korona virusa, razgovarali smo sa ambasadorom Malezije o putovanjima, bogatstvima koje ima Malezija, ali i lepotama naše Srbije.

  • Kako je pandemija korona virusa uticala na turizam u Maleziji?

Mislim da je svugde u svetu turizam osetio posledice korona virusa, pa tako i turizam u Maleziji. Međutim, od 1.aprila ove godine skoro sve mere zaštite od virusa su ukinute, pa se tako i posete Maleziji povećavaju.

  • Šta biste izdvojili kao najveće bogatstvo Malezije?

Pored toga što je multinacionalna država, samim tim je i zanimljiva turistima. Takođe u Maleziji postoji i više vera, a i kuhinja je naše veliko bogatstvo. Napomenuo bih i medicinski turizam koji je sve zanimljiviji u Maleziji i popularniji.

  • Da li i koje sličnosti ima narod Srbije i narod Malezije?

Mi smo veoma sličan narod, karakterno. Bez obzira što smo države sa potpuno različitih kontinenata, ta druželjubivost, ljubaznost i srdačnost, posebno prema turistima veoma je zastupljena kod oba naroda.

  •  Šta biste narodu Malezije preporučili da obavezno posete u Srbiji?

Narod Malezije zna i sluša o neverovatnoj prirodi u Srbiji. Tako da bih ja definitivno zbog toga svakome preporučio da poseti Srbiju, posebno kada je promena godišnjih doba.

  • Imate priliku da naše čitaoce pozovete da posete Maleziju, pa izvolite…

Posetite Maleziju i uživajte u multinacionalnoj i multiregionalnoj državi i uživajte u zaista jedinstvenoj kuhinji, arhitekturi i prirodi. Svakako i u ljubaznosti i druželjubivosti našeg naroda.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.