Skip to content Skip to footer

NAJPAMETNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Najveći broj nobelovaca rođen je BAŠ U OVOM ZNAKU

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Astrološka merenja mogu predvideti skoro sve, od vaše romantične kompatibilnosti do zdravlja. Ali kada je u pitanju inteligencija, koji znak ima najviše mozga? Otkrili smo koji je najpametniji horoskopski znak.

Blizanci

Već od ranog detinjstva Blizanci pokazuju svoju inteligenciju i duhovitost. Gotovo da nema posla koji oni ne mogu da obavljaju a znatiželja ih tera da sve probaju. I u svemu postižu izvanredne rezultate jer su preduzimljivi i snalažljivi.

Da su najinteligentniji znak u horoskopu potvrđuje i činjenica da je najveći broj nobelovaca rođen u ovom znaku: Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući i Boba Dilana. Astrolozi kažu da njihovu inteligenciju određuje Merkur koji vlada njihovim znakom.

Često se ističu i njihove negativne strane: znaju da budu dvolični i sebe stavljaju na prvo mesto. Ali isto tako se mora priznati da su veoma zabavni, znaju da naprave dobru atmosferu u društvu i uvek se nalaze prijateljima u nevolji.

Vodolija

Vodolije imaju tendenciju da filtriraju skoro sve kroz svoj intelektualni um. Oni su u stanju da se distanciraju od svake situacije, što im olakšava pronalaženje rešenja. Poznati su po tome što su uravnoteženi, inventivni i hladne glave, ali i po širokom umu i prihvatanju ideja i koncepata iz drugih izvora. Pod upravom Saturna, Vodolija je znak koji nikada neće propasti. Nikada nisu oni koji prate gomilu ili grupu, a njihova sloboda ih podstiče da imaju jedinstvene ideje bez premca. Toliko su hrabri da sanjaju izvan okvira i ponekad ih to čini istaknutim političarima, zato spadaju u najpametniji horoskopski znak.

Ovaj horoskopski znak je najbolji u svemu što radi. Bez obzira da li rade volonterski ili prisustvuju važnoj poslovnoj konferenciji, oni će biti uspešni. Njihov oštar um i dobar smisao za humor mogu ih izvući iz svake teške životne situacije.

Uvek su kreativni, drugačiji i originalni. Vole komunikaciju i uživaju u razgovoru sa ljudima od kojih mogu nešto naučiti. Mogu biti vrlo logični i objektivni i uvek su hladne glave kada treba da pronađu rešenje. Sve ove karakteristike čine ih jednim od najpametnijih od svih horoskopskih znakova.

Škorpija

Jedan od najmanje pričljivih, a ipak najpametnijih znakova Zodijaka. Oni malo pričaju, ali šta god da rade, to je na mestu i na visini zadatka. Škorpija je jedna od najzanimljivijih vrsta ljudi i ponekad se toliko izgubimo u tome da zanemarimo kvalitete koje ovaj znak poseduje. Škorpije donose mudre odluke, a ako su ipak pogrešili preduzimaju sve potrebne mere da poprave stvari. Škorpije imaju neobičnu želju za znanjem i stalno pokušavaju da nauče nove stvari o svemu i svačemu.

Izvor 24sedam.rs

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.