Skip to content Skip to footer

NEDELJNI S HOROSKOP : saznajte šta vas očekuje od 19. do 25. septembra

OVAN – Ove nedelje ste neuporediv sagovornik – pažljiv i dobroćudan, možete reći mnogo zanimljivih stvari, koje će privući ljude ka vama. Nemojte sada praviti globalne planove. Dobrom komunikacijom možete postići više.

BIK – Nemojte sebe previše kritikovati, iz ovakve situacije možete amo razočarani izaći. Biće vam potrebne osobine kao što su fokus i odlučnost. U četvrtak je bolje da ne započinjete važne razgovore. Neformalni susreti u subotu otvoriće nove mogućnosti.

BLIZANCI – Fokusirajte se na novu zanimljivu ideju i možete uživati u poslu, brzo postići svoje ciljeve. Saveti koje dajete drugima mogu i vama pomoći. Odmor u subotu u prijatnom okruženju omogućiće vam da pronađete mir.

RAK – Ne shvatajte stvari previše ozbiljno. Razmislite o planovima za budućnost. Sve je dobro na poslu. Raznolikost ne škodi u vašem ličnom životu. Najpovoljniji dan je petak.

LAV – Stvari idu dobro na poslu. Prijatelji i partner će vas podržati. Obratite pažnju na decu ili starije članove porodice, potrebna im je vaša pažnja. Poseta izložbi i bioskopu može vas osnažiti i dugo se pamtiti.

DEVICA – Vreme je da se potpuno uključite u radni ritam i zaboravite na leto. U utorak ćete možda biti umešani u sukob na poslu, ali nemojte prebrzo donositi zaključke. U subotu je bolje obaviti kućnu kupovinu ili završiti sa čišćenjem stana.

VAGA – Ova nedelja je veoma povoljna za rešavanje bolnih i zanemarenih problema. Slušajte glas intuicije i shvatićete kako da postupite u datoj situaciji. Stari prijatelj vam može dati vredan savet.

ŠKORPIJA – Sada ćete uživati u opuštanju i zabavi. Organizujte romantičan sastanak ili putovanje. Sredinom nedelje, prevazilazite pritisak okolnosti, uspećete na nekoliko frontova odjednom. Tokom vikenda posebno će vam prijati ćaskanje sa prijateljima.

STRELAC – Neophodno je podesiti se na radno raspoloženje i truditi se da postignete ono što je važno u sferi posla. Krajem nedelje očekuju se prijatna iznenađenja, negovane želje će početi da se ostvaruju. Ne zaboravite da obratite pažnju na voljene osobe i, ako je moguće, pomognete u realizaciji njihovih ideja.

JARAC – Izbegavajte nepromišljene postupke i rizike: oni nisu vredni vaših mentalnih i materijalnih troškova. U svom ličnom životu sve odluke donosite sami. U petak stiže isplativa poslovna ponuda – ne propustite veliku šansu. Za vikend organizujte mali odmor i opustite se kako treba.

VODOLIJA – Preporučljivo je ne prenaprezati se, već dozvoliti događajima da idu svojim tokom. Poslovna putovanja biće uspešna u prvoj polovini nedelje. Sada je zaista moguće ostvariti dalekosežne planove. Druga polovina perioda neće biti ništa manje produktivna.

RIBE – Nedelja će doneti poznanstva sa zanimljivim ljudima. Nagomilalo se mnogo posla, pa će ostatak morati da sačeka. Porodične stvari shvatite ozbiljnije. Držite sve pod kontrolom, onda će se situacija rešiti u vašu korist.

Izvor : Sensa

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.