Skip to content Skip to footer

“USPEH MI JE BIO JEDINA OPCIJA” : ovo je priča vlasnice najprestižnijeg salona lepote u Srbiji

Danijela Vukojević, osnivač Elegance Beauty Spa i Elegance Beauty Akademije

Sa dvadeset i jednom godinom Danijela se odvažila da u Kragujevcu otvori prvi salon lepote. Odlučila je da se, pored fakulteta koji je studirala, posveti i onome što voli, a to je ženska lepota. Za sebe je govorila da je kozmetičarka sa vizijom.
Svoju edukaciju završila je u inostranstvu i danas se zalaže za holistički pristup negovanju i podmlađivanju u lepoti.
Danas ima trideset i šest godina, i znamo je kao vlasincu i osnivača Elegance Beauty Spa salona, jednog od najboljih i najprestižnijih salona lepote na našim prostorima. Ovo je njena priča o uspehu.

Ne mogu da govorim o tome koliko sam bila hrabra, jer je za mene to bio jedini put. Možda sada, gledajući sa ove distance, mogu da kažem da je u mojim odlukama postojala hrabrost, ali u tom momentu nisam tako gledala, jer mi je uspeh bio jedina opcija.

Smatram da sam kroz ceo proces bila vođena od strane nekih spoljašnjih sila. Verovala sam i putevi su mi se sami otvarali.
Našla sam poslovnog partnera, investitora, nekoga ko je verovao u moju ideju i posao i znao kakvi razultati stoje iza mene.

 

 

Danijela je tokom svoje karijere u kozmetologiji dovela najprestižnije brendove sa svetske kozmetičke scene u Srbiju i na taj način omogućila da visoka moda u kozmetici bude dostupna svima.

Danijelina glavna misija i trenutni projekat je akademija, odnosno visoka škola za lepotu, negu i lepo ponašanje.

Elegance grupa je sada kroz akademiju nege i lepote ostvarila dugogodišnju misiju koja ima u osnovi plemeniti, humanitarni i obrazovni karakter. Mi ćemo po povoljnim cenama obezbediti obuke za sve mlade devojke koje žele da se usavršavaju i da se prekvalifikuju u oblasti koja postaje sve traženija i zastupljenija. Nažalost, Srbija nije dosad imala dobru akreditovanu ustanovu ovog tipa, i ja mogu da se pohvalim i sa ponosom kažem da je Elegance Beauty akademija akreditovana ustanova od strane Ministarstva prosvete, sa čak 5 akreditovanih modula.
Elegance Beauty akademija je takođe nosilac statusa JPO, što znači da je javno priznata ustanova za obrazovanje odraslih. Polaznici će, nakon završene edukacije, moći da, ukoliko odluče da otputuju ili promene mesto boravka, bilo gde u inostranstvu nostrifikuju ovu svoju diplomu.

Prijavite se na Elegance Beauty Akademiju 

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.