Skip to content Skip to footer

ZADRUGARKE NIKAD ISKRENIJE NAKON SUPERFINALA! Pitali smo ih zbog čega su zaslužile da budu na naslovnim stranama i da se o njima piše

Superfinale spektakularne, pete sezone “Zadruge” održano je sinoć, 10.jula, a pobedu je odneo Dejan Dragojević. Samo dan pre superfinala, prikazana je emisija autorke i voditeljke Sanje Marinković  “Magazin In” koja je ugostila finalistkinje Marijanu Zonjić, Viktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić Aleks, Dalilu Dragojević, Milicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Mi smo ih nakon završenog snimanja pitale veoma bitno pitanje, a to je, čim su one zaslužile da se o njima piše i da budu na naslovnim stranama. U nastavku pogledajte odgovore svake od njih.

Anđela Đuričić

  • Smatram da sam vredna, radna, predana, posvećena. Svemu što radim predana sam maksimalno. Takođe znam da je za svaki uspeh potrebno strpljenje i požrtvovanost. Posedujem sve ove vrline, mlada sam, imam 23 godine i sa svim tim osobinama verujem da sam zalužila da se o meni piše.

Milica Veselinović

  • Mislim da sam pre svega pokazala veliko samopouzdanje, borbu za samu sebe, za ljubav. Možda se ta borba za ljubav na kraju nije isplatila, ali čvrsto verujem da sam se kao neko ko je jako mlad, ipak borila za prave stvari, prave vrednosti, a danas je to velika stvar.

Dalila Dragojević

  • Ako je neko bio iskren i hrabar ove sezone onda sam to definitivno bila ja. Inače sam takva. Jaka sam i vredna, borbena. Sve to što traže naslovne strane, desilo se meni. Nekako je uvek moj život bio baš za naslovne strane, a sada je to posebno.

Aleksandra Nikolić Aleks

  • Mislim da sam pre svega dobar čovek, simpatična i luckasta. Pokazala sam da sam spremna da se borim za ljubav i da sam pokazala maksimalno poverenje u tu osobu. Ove godine sam bila najbolja verzija sebe.

Viktorija Mitrović

  • S obzirom da narod i naslovne strane vole skandale, sigurna sam da sam baš zbog toga zaslužila barem jednu. Ja sam hodajući skandal!

Marijana Zonjić

  • Borbena sam i nezavisna, to je najbitnije kod jedne žene. Mogu da sama ostvarim sve što želim.

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.