Skip to content Skip to footer

“Žene pomeraju granice! Hrabrije su od muškaraca!”, Natalija Milosavljević, voditeljka

  1. Mislite li da radijski rijalitiji imaju perspektive u Srbiji s obzirom na to da je očigledno zasićenje onih koji prate isto putem TV formata?

Radijski rijaliti sam pratila samo jedan u životu i zaista nije bio zanimljiv kao oni na TVu. Ali ako se prate svakodnevno, mogu biti atraktivni, ali svakako ne mogu da zamene televizijski.

2. Dan pred prvo izdanje emisije „Vikend na K1” gostujući u jutarnjem programu na K1 televiziji izjavili ste: „Probaću, ne kažem da ću uspeti”. Šta godinu dana kasnije sebi kažete – jeste li uspeli u novom poslovnom izazovu i kako biste sumirali prvu godinu pred televizijskim kamerama?

Probala sam, mislim da sam uspela koliko je to bilo u mojoj moći i s obzirom da je prva sezona. I na početku sam mislila da ću uspeti, ali sam se plašila da to izgovorim, prosto da ne bih ostavila utisak toliko sigurne osobe, ali mislim da ću uspeti i u sledećoj sezoni. To zaista nije ništa strašno i nemoguće za mene, s obzirom da sam 25 godina radila na radiju.

3. Kako je na Vas uticala ta promena da sa radija pređete na televiziju i gde je najveća razlika?

Nisam ni bila svesna, i ja sam svake nedelje se nadala da će me nekad u rasporedu zaboraviti i onda kada sam sebe svakodnevno videla u rasporedu, sve više sam bila svesna da sada snimam TV emisije. Svakako na početku uopšte nisam bila svesna, ali su bili svesni oni koji znaju u datom momentu. Inače Željko Joksimović uvek zna nekoliko koraka unapred šta će se destiti, pa je tako znao i za mene da ću uspeti.

4. Prva ste žena koja je u Srbiji radila onemen show na radijskoj stanici. Koliko mislite da danas, baš poput Vas žene pomeraju granice u Srbiji?

Žene pomeraju sigurno granici i u svetu, ne samo u Srbiji i na radiju. Taj onemen show bi konačno mogao da se zove onewomen show, jer su žene spremnije pre da rizikuju, probaju, čak i da upropaste. Snalažljivije su, hrabrije! Uvek igramo na šarm.

5. Recept za uspeh

Biti umeren u svemu, imati kontinuitet, ne odustajati, naći svoju meru. Ne truditi se da sve uradite, da sve znate, da sve možete, već se truditi u jednoj sferi u kojoj ste se pronašli.

 

Fotografija @natalija.milosavljevic

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.