Skip to content Skip to footer

SUROVA DIJETA NAOMI KEMBEL: Jede samo kada ima potrebu, OVE NAMIRNICE su strogo zabranjene

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel je izjavom da jede samo jednom dnevno i da “obično večera u doba ručka” izazvala burne reakcije javnosti, a mnogi se zapitali, ukoliko je istina da jede samo jednom u danu, “koji obrok onda najradije bira?”.

Do nedavno je tajna njene savršene figure bila strogo čuvana od javnosti, a onda je Šon Džon, šef njene kuhinje najzad podelio koje su to namirnice bez kojih ova manekenka ne može da zamisli dan.

Naomi je jednom prilikom priznala da konzumira samo jedan obrok u danu, a sudeći po rečima njenog kuvara čak i ovo jelo mora biti napravljeno po određenim propisima.

 Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je “ital”, što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija, izjavio je Šon Džon za Page Six i dodao da Naomi ne konzumira često hranu iz njegovog restorana.

Ova lepoticama godinama unazad nije uopšte unosila proizvode na bazi mleka, piletinu i namirnice koje sadrže gluten. One su bile strogo zabranjene.

https://www.instagram.com/p/Ce6Vp2HrHVn/?utm_source=ig_web_copy_link

 Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo  rekao je on.

Još jedan bitna stvar – Naomi obožava različite ukuseNe odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje.

Lepa manekenka je u jednom intervjuu ispričala da jede samo kada je raspoložena.

– Jedem kada imam potrebu i ne izgladnjujem se. Ukoliko neki dan ne osećam potrebu za hranom, jednostavno ne jedem, pijem vodu i sokove. Zavisi od toga kako se osećam. Tokom letnjih mesci i vrućina samo želim da pijem sokove, rekla je manekenka svojevremeno.

Izvor Wanted.rs

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.