Skip to content Skip to footer

Nekada davno postojale su takozvane higijenske gaćice. Žene, devojke ali i bake, širom Balkana, obožavale su ih. Koristile su ih za menstruaciju i inkontinenciju. Onda su nestale. Nigde ih nije bilo. Kao da su propale u zemlju. Pitale su se šta se sa njima desilo. A potom su i potpuno nestale iz pamćenja. Otišle u zaborav. Zaboravljene. 

Ali, neko je bio vredan. Naporno, dugo i jako je radio na osmišljavanju, dizajniranju i kreiranju novih “higijenskih gaćica”. U nedostatku ekoloških, jednostavnih i održivih proizvoda za žene, ali i činjenice da žene, kada dobiju menstruaciju, prestaju sa svim aktivnostima, “zabijaju se u kuću” i ne izlaze nigde. Sanja Obradović odlučila je da problem menstruacije, ali i inkontinecije, jednom za svagda reši, i tako pomogne ženama širom regije pa i sveta.

2019. godine na tržište je izbacila testnu verziju SAFE menstrualnih gaćica, kako bi videla da li je uradila dobar posao i kako će devojke i žene reagovati. Nije očekivala toliko oduševljenje i pohvala. Nakon 2 godine rada, testiranja, dizajniranja, unapređivanja, razvijanja i hiljada i hiljada prodatih gaćica, sada sa sigurnošću možemo reći da napokon, ponovo, imamo dobar i kvalitetan proizvod za žensku higijenu i menstruaciju.

SAFE menstrualne gaćice napravljene su od najkvalitetnijeg pamuka, sa ugrađenim nepromočivim platnom, potpuno bezbednim za ljudsko telo. Ali, izgledaju kao regularne estetski lepe gaćice, u više boja i modela, ali imaju funkcionalnost upijanja 99% mestrualnog sadržaja.

Za one koji imaju laku i mirnu menstruaciju tu su SAFE standardne gaćice. Dok, za one koje imaju obilnu i tešku menstruaciju tu su nove, unapređenje SAFE duboke gaćice sa proširenim i većim nepromočivim platnom koje više upija i sprečava curenje sadržaja.

I sada više nema skrivanja po kući. Nema preskakanja sporta, joge, izlaska u grad sa drugaricama, samo zato što je počela menstruacija. Nema bojazni da će procureti na pantalone, haljine, čaršav, sportsku opremu. Nema više kontantnog okretanja i proveravanja. Nema straha, gde god da ste, na moru, na planini ili u svom gradu.

Sada su žene napojon mirne i spokojne, ali zaista.

Saznajte više na www.safebyso.com

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.