Skip to content Skip to footer

LEPOTA POČINJE IZNUTRA – Ovo je recept za mladu i negovanu kožu

Koža pamti svaki stres, loše prehrambene navike, svako izlaganje suncu i sve što ostavlja vidljive tragove i ubrzava proces starenja. Ponekad nam ne preostaje ništa drugo nego da zaustavimo vreme i učinimo nešto dobro za zdravlje i lepotu kože uz pomoć linije Yasenka Skinage koja hrani vašu kožu iznutra i neguje je spolja.

Već nakon 25. godine telo počinje da gubi otprilike 1,5 % kolagena godišnje. Ovo je pravi trenutak da se polako počinje sa negom kože kako bi se usporili znakovi starenja. Današnji tempo života često ubrzava proces starenja jer smo, više nego ikada, razapeti između brojnih obaveza, što dovodi do manjka vremena, preteranog stresa, neadekvatne ishrane i manjka aktivnosti.

Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se, ipak, s godinama smanjuje, što neminovno utiče i na kvalitet naše kože i kostiju. Na smanjenje nivoa kolagena takođe utiču i pušenje, konzumacija većih količina šećera, preterano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.

Ako se prepoznajete u svemu navedenom, potrebno je da promenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete da koristite proizvode koji mogu nadomestiti kolagen koji je u velikoj meri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, podsticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te postepeno smanjenje vidljivosti bora.

Prilikom odabira kolagena, važno je da obratiš pažnju na koncentracije i kombinacije sastojaka koje će tvojoj koži omogućiti ono najbolje. Predstavljamo vam 2 Yasenka kolagena koji su prilagođeni različitim potrebama kože:

Skinage Collagen Advanced 5000, tečni dodatak ishrani 

Za zdravlje i lepotu vaše kože

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola– hidroliziranog morskog kolagena kroz osam nedelja smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

2x Skinage COLLAGEN PRESTIGE 10000, tečni dodatak ishrani

Dvostruko jača formula 

Svaka bočica sadrži najveću snagu – 10.000 mg morskog hidrolizovanog kolagena Naticol tip 1 pomešanog sa pet ključnih sastojaka koji vole kožu.

Kombinacija visokih koncentracija kolagena, hijaluronske kiseline, kompleksa vitamina B, mangana i cinka hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnoj proizvodnji kolagena. Sinergija svih komponenti utiče na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte i sjajnu kosu.

Uzmite samo jednu dozu od 50 ml tokom 6 nedelja i gledajte kako se vaša koža transformiše i postaje čvršća, punija, blistava i mlađa.

Pronađite i poručite Vaš omiljeni Yasenka proizvod na www.yasenka.rs

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.