Skip to content Skip to footer

Posle šest godina Housewife Detox avanture ceđenja sokova, naš tim vam sa ponosom predstavlja Slim meals. Program koji se sastoji iz kombinacije hladno ceđenih sokova i ukusnih nutritivno balansiranih obroka. Ja sam Marija Đurovski, sertifikovani holistički trener vašeg zdravlja. Započnimo avanturu vaše transformacije zajedno.

Svako od nas je probao bar 3 vrste dijeta, išao kod različitih nutricionista i slušao razne savete na društvenim mrežama. Verovatno niko od nas nije u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima.
A možda je vreme da ne razmišljamo o dijeti, već o zadovljstvu koje se postiže kada se dobro i uravnoteženo osećamo u svom telu.

Da li želite da:

  • Regulišete telesnu težinu
  • Ojačate imuni sistem
  • Redukujete upalne procese u organizmu
  • Povećate energiju

Ako je odgovor na ova pitanja da, možemo početi naše putovanje, zajedno. Odmorite se od prerađene hrane i nagradite svoje telo svežim, hranljivim sastojcima. Slim meals program osmišljen je tako da obezbeđuju hranljive sastojke, pružajući neophodnu pauzu vašem digestivnom sistemu.

Šta je program Slim meals?

Program Slim meals se sastoji iz kombinacije hladno ceđenih sokova i ukusnih nutritivno balansiranih obroka. Svaki obrok koji pripremamo dolazi od pažljivo proučenih sastojaka, sa mogućnošću izbora vegetarijanske ili veganske opcije. Kombinacija od 5 obroka dnevno neguje telo hranljivim sastojcima i podmlađujte ga
uklanjajući toksine. Dajte telu potreban predah, dozvolite mu da se odmori i izbalansira.

Slim meals nije gladovanje!

Svaki dan naš tim sprema kombinaciju obroka koja se satoji od čak 5 obroka! 3 jela i dva detox soka. Obroci su detaljno raspoređeni u toku dana, kako bi pružili podršku vašem organizmu.
Uspostavite nove obrasce i resetujte navike. Živite zdravije i osećajte se bolje.

Housewife detox obroci su rekli NE!
Belom brašnu. Šećeru. Glutenu. Emulgatorima.
Housewife detox obroci su rekli DA!
Vitaminima. Mineralima. Proteinima biljnog porekla. Blagotvornim enzimima.

Besplatna dostava Slim meals, na vašu adresu!
Zahvaljujući partnerima Housewife Detox proizvodi stižu u najbržem roku svakodnevno na izabranu adresu, direktno iz naše laboratorije zdravlja!

Način upotrebe:
1. Doručak izmedju 8-9h
2. Užina izmedju 9-10h
3. Ručak izmedju 13-14h
4. Užina izmedju 16-17h
5. Večera izmedju 18-19h

Poručite vaš SLIM MEAL na www.housewifedteox.com

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.