Skip to content Skip to footer

NIKOLINA KOVAČ za naš portal otkriva svoj trik za lepotu i blistav izgled

Prelepa i veoma negovana pevačica Nikolina Kovač Kapor, za naš portal, otkrila je koji su to omiljeni proizvodi koje koristi da bi održala svoju neverovatnu lepotu, ali i rutine koje ne propušta, pogotovo sada kada je trudna.

Jako vodim računa o nezi lica i tela i smatram da je koža najlepši ukras ženskog tela. Zato se trudim da pored dobre genetike, doprinesem da ona u svakom trenutku izgleda zdravo i baršunasto. Ja sam onaj tip osobe koja preferira neinvazivan način same nege, jer smatram da žena može izgledati zdravo i negovano i bez preterane upotrebe veštačkih komponenti koje se danas propagiraju kao jedini i najbolji način nege za jednu ženu, što je totalno apsurdno. Konkretno žena treba da se neguje kako spolja tako i iznutra. Moram priznati da unosim dve ipo litre vode i konzumiram dosta pravih nefiltriranih čajeva koji doprinose dodatnoj hidrataciji i svežini moje kože, jedan od njih je čaj od koprive i toplo ga preporučujem svim damama. Što se tiče same nege lica kokosovo ulje je nezaobilazan proizvod koji koristim za skidanje šminke, a takođe i za negu celog tela. Nakon što skinem šminku umijem lice ledenom vodom nikada toplom, jer je hladna voda najbolji facelifting.

izjavila je Nikolina

https://www.instagram.com/p/Ce_lQz_obuU/?utm_source=ig_web_copy_link

Onda je izdvojila i nekoliko super brendova kojima je poklonila svoje poverenje.

Nakon toga nanosim hidratantnu kremu trenutno Nuxe, ali nikada se ne zadržavam na jednoj hidratantnoj kremi duži vremenaki period. Bioderma 50+ krema sa zaštitnim faktorom je nešto što koristim nevezano za godišnje doba i to za predeo oko očiju, jer sunčevi zraci nemaju milosti i treba pre svakog nanošenja tena naneti kremu sa zaštitnim faktorom pogotovu na osetljive regije kao sto je predeo oko očiju. Krema za ruke sa glicerinom je nezaobilazan faktor u ovim hladnim danima kada dolazi hladnije vreme, npr., 48, a i Nuxe ima takođe sjajnu kremu za ruke sa medom i vitaminom E.

dodala je ona.

Za kraj nam je Nikolina kroz smeh rekla da je njen, trenutno glavni proizvod, zbog blagoslovenog stanja u kom je, dečija Mustela krema.

Fotografija @nikolina.kovac

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.