Skip to content Skip to footer

Nova kolekcija ALME x S•M – Ključni komadi za sve samouverene dame!

Gde god da se pojavi, Sanja Marknković osvaja svojom lepotom, ženstvenošću, elegancijom i jedinstvenim karakterom. Želeći da damama svih uzrasta omogući da se osećaju prefinjeno i privlačno, Sanja je kroz svoju kolekciju stavila akcenat na posebnost karaktera. Zato je slogan “Karakter čini da privlačnost traje” prisutan na modelima, kao podsetnik da svaka žena svojim jedinstvenim karakterom pleni i ostaje privlačna.

Posebnost ove kolekcije odlikuju vanvremenski modeli koji ne prate brze modne trendove, već su to siluete koje svakoj dami pružaju iskustvo visoke mode. Univerzalna i za sve sezone, ova kolekcija sa lakoćom postiže da dame budu stilizovane a ujedno i da pokažu stav slobodne žene koja će privući poglede, gde god da se pojavi.

Prihvatajući modni stav “less is more”, Sanja je dala svoj prepoznatljiv pečat kolekciji i naglasila da joj je motiv da se sve žene osećaju samouvereno i odvažno.

Kolekcija se sastoji od prelepih komada pravljenih od najkvalitetnijih materijala poput svile i pamuka. Ali ono što ova odela, kombinezone i haljine čini posebnim su dame koje ih nose. Upravo zato je cela kolekcija osmišljena tako da može da se prilagodi vašem stilu, te su svi modeli dostupni u više boja.

Modele možete pogledati na sledećim fotografijama, a za prodaju su dostupni u modnoj kući Alme Couture.

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.