Skip to content Skip to footer

Nova linija za kosu prirodne kozmetike Gloria – Duga i sjajna kosa u samo par koraka!

Duga i sjajna kosa ne mora nužno biti samo proizvod posete frizerskom salonu. Nekada je dovoljno da pronađete odgovarajući proizvod koji će vam pomoći da sami kod kuće vodite profesionalnu brigu o svojoj kosi. Zato smo odlučili da vam pomognemo u potrazi za savršenom beauty rutinom za kosu.

Drage dame, upoznajte Prirodnu kozmetiku Gloria!

Prirodna kozmetika Gloria se već odavno može pohvaliti posebnom recepturom šampona koji posjeduju sertifikat o klinički dokazanom rastu kose. Zbog delotvorne mešavine lekovitih sastojaka, rezultate ćete videti već nakon nekoliko upotreba. 
Ukoliko imate problem sa retkom i slabom kosom koja je sklona i opadanju, Gloria je idealno rešenje za vas.

Ova jedinstvena prirodna receptura nastala je spajanjem biljnih, hladno ceđenih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E i eteričnog ulja ruzmarina. Dokazano blagotvorno delovanje ekstrakta koprive s razlogom je baza ove linije šampona jer podstiče rast kose, čemu u ovoj formulaciji dodatno doprinosi sadržan ekstrakt ruzmarina. 

Kombinacija svih sastojaka podstiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže negovu revitalizaciju te jača kosu od korena do vrhova. Sjajna vest koja će vas sigurno dodatno obradovati jeste da je ovaj delotvorni šampon dobio i pojačanje namenjeno suvoj,masnoj i normalnoj kosi.

Linija za  kosu dopunjena je i novitetima, a to je piling za teme vlasišta i hidratantni šampon za često pranje kose.

Kako se koriste Gloria proizvodi?

Piling

Funkcija pilinga: proizvod koji se koristi za uklanjanje mrtvih slojeva kože vlasišta. Upotreba ovog proizvoda ima brojne prednosti, kao što su na primer smanjene peruti, nega i očuvanje vlasišta u dobrom stanju. Poboljšava cirkulaciju kože čime je oslobađamo nečistoća i ostataka stilizovanih proizvoda te joj dajemo da ponovno diše.

Način upotrebe: Manju količinu proizvoda (veličine oraha) nanesite na mokro vlasište, nežno i detaljno umasirajte na celo vlasište. Dodati malo vode kako bi se stvorilo više pene, a potom detaljno isprati. Koristiti 1-2 puta mesečno.

Hidratantni šampon

Funkcija hidratantnog šampona  : Za njegu i očuvanje kose u dobrom stanju, često pranje kose.

Način upotrebe: Šampon za kosu, bez sulfata, silikona i parabena za redovno pranje kose. Naneti na mokru kosu, umasirati dok blago ne zapeni i potom temeljno isprati vodom. Ako koristite šampon samostalno, nanesite i isperite dva puta. Šampon se može koristiti za prvo pranje prilikom upotrebe GLORIA šampona za rast kose. 

2u1 regenerator i maska za mekoću i sjaj

Regenerator: Nakon pranja naneti na mokru kosu, izbjegavajući teme i potom isprati vodom.

Maska: Nakon pranja naneti na celu dužinu kose i teme, kosu zamotati u peškir i ostaviti da deluje 20 minuta, a potom po želji isprati vodom ili još jednom šamponirati i isprati. 

Serum sa najvrijednijim uljima za mekoću i sjaj

Jednu pumpu seruma ravnomerno rasporediti po dlanovima, a potom ispruženih dlanova prolaziti kroz kosu, počevši od vrhova.
Izbjegavati stiskanje kose dlanovima. Serum se može i ravnomerno rasporediti na suvu kosu i teme pre pranja, ostaviti da deluje 20 minuta i potom pristupiti redovnom pranju kose.

Gloria proizvode možete poručiti na sajtu https://rs.prirodna.com/

@prirodna_kozmetika_gloria

  

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.