Skip to content Skip to footer

Kako da vašim mališanima pisanje postane užitak – otkrivamo vam Radionicu Pisanja!

Pisanje sastava sve više postaje problem i izazivač stresa u porodici. I to se ponavlja sa svakim novim pismenim zadatkom. Uzroka ima mnogo ali je, složićete se, korisnije energiju utrošiti na rešenje: savladati pisanje i osloboditi se straha od tuđe procene i neuspeha. Pisanje je sve isplativija veština i profesija u internet eri poslovanja.
Centar za pisanje je prošle subote zvanično otpočeo radionice o pisanju sastava. Ovo je jedinstveni centar kod nas gde s decom rade iskusni nastavnici i pisci i obučavaju ih pisanju literarnih, novinskih, tzv. administrativnih (molba, CV…) i drugih tekstova, uz elemente pravopisa i nauke o književnosti. Specifičnost rada u ovom centru je individualizovani pristup i prenošenje znanja uz koje se uporedo ukazuje i na njihovu primenu.

@decjimagazin_redakcija

Radionice pisanja sastava su novina. Prve dve grupe počele su s radom u subotu 3. decembra 2022. Reč je o serijalu radionica koje su osmišljene kao jedinstvena celina u okviru koje svaka radionica funkcioniše i možese pratiti zasebno, jer fokus usmerava na nov segment veštine pisanja.

U ranijem radu Centar za pisanje beleži dva dečja časopisa koji su od početka do kraja stvorila deca! U okviru časopisa polaznici intervjuišu i istaknute osobe iz zemlje i sveta, poput Vadima Kibardina, o kom je ovih dana pisao i čuveni Le Monde, a imali su i gostovanje na RTS-u u emisiji Zujalica. Časopis, katalogizovanu publikaciju, možete čitati na sajtu centarzapisanje.rs . Pratite aktivnosti Centra za pisanje na Instagramu @decjimagazin_redakcija

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.