Skip to content Skip to footer

“Sa 10 godina sam jasno znala šta želim! Gužva u saobraćaju me nervira!”, Danijela Dimitrovska Amidžić, intervju

Danijela Dimitrovska Amidžić, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića i manekenka oduvek je važila za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti.

Danijela je i mama jednog Matije, a vlasnica je i modne agencije. Sa njom smo pričali o poslu, majčinstvu, porodici, ali i modelingu u Srbiji.

1.Kako u današnje vreme biti mlada i uspešna žena?

-Ne postoji konkretan recept. Ono što ja govorim i modelima u svojoj modnoj agenciji je da prate svoje snove, da koliko-toliko imaju jasan cilj onoga što žele i da budu strpljivi i uporni.

2.Važiš za jednu od najatraktivnijih žena u Srbiji, pa nas zanima kako reaguješ na to i kako se nosiš sa tim epitetom?

-Hvala puno. Ja sebe tako uopšte ne doživljavam i onda je verovatno to i način. Moj posao je takav da sam na svakodnevno okružena prelepim ženama, atraktivnim, pametnim i harizmatičnim ženama, tako da i nemam neku svest o tome.

3.Kako izgleda jedan tvoj dan?

-Dosta dinamično. Ustanem rano ujutru, vozim sina u školu, zatim odmah idem na trening, pa u svoju agenciju gde završavam neke poslovne obaveze. Kasnije vozim Matiju na trening, a uveče, pre nego što legnem da spavam, rezervišem vreme za porodicu i prijatelje.

4.Koliko je teško uskladiti privatni i poslovni život?

-Dosta je izazovno, ali kada nešto želite onda to možete lepo da organizujete. Tačno je da u današnje vreme za poslovne ljude uvek fali po koji sat više u danu, ali uz dobru volju i organizaciju je sve moguće.

5.Koju svakodnevnu aktivnost ne voliš?

-Ne mogu da kažem da nešto ne volim, ali jedino što me ponekad nervira jeste to što sam mnogo u kolima, pa zbog same te gužve u saobraćaju potrošim dosta vremena ,,uzaludno”, ali i to iskoristim za slušanje dobre muzike.

6.Kako si odlučila da se baviš baš modelingom?

-Ja sam već sa svojih deset godina jasno znala šta želim, koliko god to možda delovalo nerealno i suludo. Pravila sam pistu u stanu i hodala i nekako je sve to došlo spontano i sada ne mogu sebe da zamislim u nekom drugom poslu, prosto sam ovo ja.

7.Koliko je odricanja potrebno za tvoj posao i da li modeling ima predispoziciju u Srbiji?

-Ne bih ja to nazvala odricanjem, već ulaganjem. Morate da uložite sebe u svaku profesiju zarad uspeha u istoj. To je kao i svaki drugi posao, samo što se devojke malo ranije osamostaljuju, što zapravo može da bude i velika prednost. Modeling ima predispoziciju u Srbiji, ja se nadam da će imati još više. Smatram da postoji mnogo vrednih i talentovanih ljudi koji su spremni da se trude i verujem u sve nas da ćemo modu da postavimo na što više mesto.

 

Fotografija @danijeladimitrovska

Copyright 2024. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.