Skip to content Skip to footer

AFRODIZIJAK savremenog doba: Da li su to lajkovi na društvenim mrežama?

Da li je za vas najveći afrodizijak kada vidite svog partnera kako mu stoje pantalone ili kada vam kaže da ste pametni, a ne samo lepi? Možda volite dok ga gledate kako muževno deluje i sa keceljom dok priprema vašu omiljenu pastu u kuhinji za šporetom?

Međutim, da li je možda danas najveći afrodizijak imati puno lajkova na društvenim mrežama?

Mozda su ipak lajkovi na društvenim mrežama postali najveći afrodizijak za sve nas, kao ksanaks ili inekcija samopouzdanja.

Ne znam za vas, ali zaista verujem da postoji trenutak u životu svake žene, ali i muškarca kada je samo dovoljno kada nam kažu da smo lepi, šarmantni i zabavni. Ipak pametne žene i profesionalne ljubavnice najčešće koriste komplimente kao moćno oružje za zavođenje, jer su oni najveći afrodizijak za svakog muškarca bilo da ima široka ramene, račun u banci sa sedam nula ili sertifikat mense.

Koja je izgovorena reč za muškarca ipak najveći afrodizijak?

Da li možda kada im posle ponoći zgodna plavuša u diskoteci šapne da je najbolji frajer koga je upoznala? Ili kada neka moderna amazonka pošalje selfie o kakvom su maštali, gledajući društvene mreže? Prosečan muškarac svestan svojih kvaliteta pomisli da nije do njegovih osmeha i širokih ramena već do nekoliko čaša šampanjca koje je popila, ali velika većina će pomisliti kako je ona definitivno žena od ukusa. Zauvek ću verovati da postoji ambiciozna klasa muškaraca koja je shvatila i sebi bar krišom priznala da su moć, uspeh i finansijska sigurnost jedne žene ustvari najveći afrodizijak.

Šta je danas za muškarce i žene kao ksanaks?

Da li su to možda novac, uspeh, moć, savršen izgled, savršen partner ili rijaliti programi? Većina žena danas će vam reći da je moć najveći afrodizijak i da što je muškarac moćniji to je erotičniji. Ako je moć zaista erotična – ko je u Srbiji moćan , a ko erotičan muškarac?

Vaša Sanja

 

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.