Skip to content Skip to footer

SLED NORMLANIH I SREĆNIH OKOLNOSTI JE DA SE VENČAMO! Jovana progovorila o braku sa Karićem, ali i šta nikada ne bi oprostila

Atraktivna bivša zadrugarka i misica, Jovana Ljubisavljević, proslavila se u “Zadruzi 4”, a njena ljubavna romansa sa Stefanom Karićem izazvala je veliku pažnju javnosti, što se nastavilo i dan-danas.

Misica je svojim ponašanjem i nedodirljivošću izazivala oprečne reakcije javnosti, ali i brojne simpatije fanova rijalitija. Bilo kako bilo, ona se svojih stavova čvrsto držala do samog kraja i ostala dosledna sebi.

Sa njom smo razgovarali o njihovoj vezi, braku, ali i mnogim drugim zanimljivostima.

  1. Koliko je izazov što je Stefan u rijalitiju i da li je to učvrstilo vašu ljubav? Da li uskoro možemo da očekujemo i neki prsten?

To je slobodno mogu da kažem najveći izazov koji smo ikada imali. Sada to slobodno mogu da kažem samo par dana pred kraj Zadruge. Naravno, nakon svih iskušenja, normalan ishod i srećna okolnost je da se mi venčamo, ali normalno kao što i on sam odgovara u rijalitiju da to nije samo na njemu, tako sada i ja kažem da to nije samo na meni. Kada on izađe, i kada se sve slegne sigurno možete i to očekivati.

2. Šta je za tebe idealna veza? Šta podrazumeva?

Poverenje, toleranciju, brigu i naravno bezgranična ljubav. Ona i hrani sve ovo prvo navedeno. Naučiti i prihvatiti partnerove navike.

https://www.instagram.com/p/CeCQ78QK0Xa/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Kako izgleda jedna tvoja rutina nege?

Moja rutina negde se razlikuje prema dobu dana, ali i prema sezoni. Najćešće je to piling, svako dtugo veče, zatim serum, pa kreme. Ima kremice i za oko očiju da preduhitrimo bore, Volim i pilinge za usne. Moje rutine sigurno traju oko 40 minuta.

4. Šta nikada ne bi oprostila partneru?

Izdaju. Ne mogu da kažem samo prevara, jer za mene je izdaja i kad nešto nije samo fizički. Najgore je biti u nekom odnosu, a znati da vaš partner naprimer želi neku drugu.

5. Da li postoji neka osobina koju bi menjala kod sebe i ako postoji, koju?

Bih, menjala bih to što teško praštam. Nekad i oprostim, ali zapravo teško zaboravim. I promenila bih to što u većini odnosa polazim od sebe i nekih svojih stavova.

6. Pratite ogroman broj mladih i devojčica, šta misliš kakav uticaj na njih imaš, a i kakav bi volela da imaš?

Da to je istina, i tim se ponosim. Prate mene i bake i mame. Najveći mi je kompiment kad mi one kažu da bi volela da njihove ćerke i unuke liče na mene. Upravo zato mislim da dobro utičem na mlade, jer kod mene na profilu nema golotinje, ne ističem fizičke vrline, već ono što istinski vredi. Ne emitujem ništa loše, u to sam sigurna. I volim da ističem obrazovanje, to je za mlade žene posebno bitno.

https://www.instagram.com/p/CcYGr52KE6P/?utm_source=ig_web_copy_link

7. Šta ćeš prvo da šapneš Stefanu kada izađe?

U jednom momentu mislim da ću plakati, u drugom se skameniti, jer sam toliko uzbuđena i jedva čekam da ga vidim. Sigurno ću mu reći da ga volim i da mu čestitam na svemu što je pokazao u rijalitiju.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.