Skip to content Skip to footer

Pogledajte kako je izgledala proslava nove ALME x S•M kolekcije

Postoji mnogo prilika kada poželimo da izgledamo originalno i elegantno i da ostavimo utisak moderne, stilizovane i negovane žene. Zahvaljujući saradnji modne kuće Alme Couture i Sanje Marinković, na našim prostorima pojavila se izuzetna kolekcija koja je nedavno predstavljena beogradskoj publici.

U prelepom ambijentu radnje Alme Couture u Strahinjića Bana 18, mnogobrojne zvanice uživale su u predstavljanju nove linije i oduševljeno pozdravile poduhvat ove dve dame. 

Jedinstveni stil, elegancija i univerzalni modeli za sve sezone, ostavili su fantastičan utisak na sve prisutne. Uz sjajne koktele i besprekornu uslugu ekipe iz Ličnog Kuvara, doživljaj je bio na nivou prezentacija velikih svetskih brendova i modnih događaja. 

Ovaj događaj dodatno su ulepšale i VIP zvanice, među kojima smo imali priliku da vidimo Suzanu Mančić, Vesnu Đogani, Bojanu Ristivojević, Anu Lazarević, Mahrinu, Ivanu Jovanović, Tijanu Pricu, Anastasiju Đurić i mnoge druge. U ovoj čarobnoj atmosferi stekli smo utisak da je mnogima modna prezentacija bio i jedan od najlepših događaja ove godine.

Deo atmosfere koje su kamere zabeležile možete videti u prilogu emisije Biljana za Vas, a celu kolekciju pronađite na sajtu Alme Couture.
Verujemo da ćete kao i svi mi koji smo bili tog dana na proslavi biti očarani modelima i poželeti da neki komad prisvojite za sebe!

 

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.