Skip to content Skip to footer

“Žene se i premlade podvrgavaju tretmanima, zbog uticaja društvenih mreža”, doktor Džunić ISKRENO o svim estetskim tretmanima

O tretmanima koje estetska medicina može da pruži ženama, ali i muškarcima se u poslednje vreme sve više govori ali i dalje postoje mnoge nedoumice (kojima brojne reklame često odmažu umesto da pomognu). Upravo zbog toga i zato što volimo precizne i stručne odgovore iz prve ruke pričali smo na ovu temu sa doktorom Predragom Džunić.

Dr Džunić estetska hirurgija prati inovacije u medicini i među prvima primenjuju nove metode i koriste uređaje najsavremenije generacije. Trude se da u skladu sa savremenim načinom života, njihovi klijenti imaju privilegiju minimalnog perioda oporavka i da se nakon svakog tretmana mogu odmah vratiti poslu i dnevnim aktivnostima.

  1. Koji je po Vama najtraženiji tretman, a koji najviše preporučujete i volite da radite?

Moj omiljeni tretman su svakako mezoniti, kogniti, to su tretmani koji zadržavaju prirodnu lepotu žene, njene crte lica, a opet žena izgleda svežije i podmlađenije. Tim tretmanima podižemo tonus lica, znači poboljšavamo izgled, ali ne menjamo anatomiju lica.

2. Koliko ljudi imaju predrasude o botoksu i inače o filerima?

Svakako botoks jeste jedan od najzastupljenijih, a opet najomraženijih tretmana. Kod široke narodne mase, botoks je odličan za određene zone na licu. Bukvalno je neprevaziđen za te mimičke bore, bore na čelu.

https://www.instagram.com/p/Ceq_20OqhHi/?utm_source=ig_web_copy_link

3. U kojoj meri danas mlade žene koriste filere?

U mnogo većoj meri nego što bi trebalo. Veliki uticaj tu imaju društvene mreže i okruženje, koji podstiču mlade žene da rade tretmane kojima još nisu dorasle, za koje su tačnije premlade.

4. Koliko su česti slučajevi da se muškarci podvrgnu takvim estetskim tretmanima?

Svakako u današnje vreme je sve češće da dolaze i muškarci, s tim što se zahtevi muškaraca i žena veoma razlikuju. Žene nekako žele da im se baš vide ti tretmani, da bude napadnije, dok muškarci traže da bude sve to suptilnije, da ih drugari ne bi zezali kada skontaju da su nešto radili.

https://www.instagram.com/p/CE95XBHp0bn/?utm_source=ig_web_copy_link

5. Koji tretman će biti hit ovog leta?

To će svakako biti ultrazvučno zatezanje lica kojima svima preporučujem. Tom tretmanu i svakoj ženi se pristupa individualno, pa se može raditi i kod mlađih i starijih. Potpuno je neinvazivan i podstiče regeneraciju i oporavak kože, pa tako dobijate svežiji i lepši izgled.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.