Skip to content Skip to footer

MIŠLJENJA POZNATIH: Kada su zaljubljeni i bezglavi na šta su spremni i koje greške prave?

Onda kada naiđemo na osobu za koju nam se čini da bismo mogli biti u pravoj vezi sa njom, dobijemo nagon da tu vezu zaštitimo na svaki mogući način. Nažalost, ponekad preteramo sa time ili prosto pogrešno procenimo tu vezu.

Kao mali smo slušali i onu čuvenu da su mnogi zbog ljubavi i zaljubljenosti glavu izgubili, pa se tada neretko dešavaju brojne greške. Da li ih više prave muškarci ili žene? Kako se razlikuju greške koje zbog ljubavi prave muškarci, a kakve žene, pitali smo poznate.

Pevačica Mina Kostić je svojevremeno izjavila da je često u partnerima tražila roditeljsku pažnju koja joj je nedostajala.

– Moram da otkrijem jednu istinu, kao mala nisam imala sve od roditelja što ja pružam sada svom detetu, a stalno sam vapila za ljubavlju. Stalno sam pravila greške u izboru muškaraca jer tražila sam ljubav i od svojih prijatelja i drugarica, a oni to nisu umeli, nisu znali da pruže – otkrila je pevačica za Grand Online.

Neke su se i udavale i pravile grešku, a upravo o tome je pričala pevačica Goca Tržan u emisiji Realna priča.

– Smem da ti kažem. Udadoh se prvi put. Ali, da ti kažem, ta pod znacima navoda greška mi je donela najveću nagradu u mom životu. I sve bih opet ponovila, da bih imala svoje dete.

Pevačica je rekla i da smatra najvećom ženskom greškom u ljubavi da se menja po muškarčevim instrukcijama.

Glumac Miloš Biković otkrio je da li bi oprostio prevaru u ljubavi i šta misli o frazi ” u ljubavi svi su grešni”.

“U ljubavi svi su grešni. Zavisi šta je ljubav. Kada kažem stolica, vi ćete svi zamisliti istu stvar. Kad kažem ljubav, svako će imati drugačiju pretpostavku, zato se možda međusobno i povređujemo. Svako ima različitu pretpostavku o ljubavi”, rekao je glumac u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji.

A na pitanje da li bi oprostio prevaru, bio je oštar.

“Jednom me je na ulici šibicar prevario i nisam oprostio”, rekao je Biković.

Glumac Luka Raco je jednom prilikom izjavio da greškom u zaljubljenosti smatra i svoju brzopletost da što pre obelodani vezu i podeli fotografije sa izabranicom na društvenim mrežama.

– Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti – rekao je Luka Raco za “Hello”.

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.