Skip to content Skip to footer

Život nije uvek ono što se čini: Koje veliko spremanje istog vi želite da uradite do kraja ove 2021.?

” Nije moj zivot samo sastavljen od glamura kao što mnogi misle, moj život je borba! Ceo život je borba za onoga ko život ozbiljno shvata!” izjavio je nedavno jedan od mojih gostiju u Magazinu in pričajući da mu je ipak najviše žao jer je život shvatao previše ozbiljno.
Neki se spremaju da do kraja godine urade veliko spremanje kuće, veliko spremanje ljubavnog života, neki da raščiste zaostale račine, a neki će odložiti pogrešna uverenja, stavove, misli i očekivanja.

Koje veliko spremanje života se vi spremate da uradite do kraja ove 2021. koja, složićete se, nije bila nimalo srećna?

Na putu od trnja do zvezda, u životima većine bilo je trenutaka kada nisu imali ni za kiflu, a bilo im je lepo. Gladni, a srećni.
Ja sam, čini mi se imala više situcija kada su mi ponosno servirali kavijar i šampanjac, a ja sam jela i razmišljala kako bih bila najzadovoljnija da sam u krevetu, gledam seriju i ne moram da se “ponašam” i provociram svojim osmehom ni sebe ni okolinu.
“ Nikada neću sesti u ugao svoje sobe i plakati nad sudbinom. Borac sam i znam da se posle kiše pojavi sunce” ,izjavila je Ceca Ražnatović na dočeku tada nove 2020. godine. Poslednje dve godine, sve je na ispitu u šetiri zida, a najviše ljubav i poštovanje. Malo je visokih vrednosti koje su uprkos vanrednom stanju ipak bile izvanredne. Inače, kada je reč o ljubavi Ceca je tada izjavila da bi volela da pored sebe ima nekoga ko će svojim zagrljajem da joj da osećaj da će sve probleme da reši i da se oseća zaštićeno.
Da li se slažete da žene svojim ponašanjem utiču i  na ponašanje muškaraca, jer oni sve rade zbog žena?! Možda zato većina uspešnih i ostvarenih žena pate od “sindroma princeze” , čekaju princa iz bajke i obavezno se razočaraju. Oni koji razmišljaju da sve češće nisu  ni za ulicu ni za ljude, ne mogu da se ljube i grle jer boje se korone, a istina je da i nemaju sa kim, jer nesrećno su celog života zaljubljeni, svako foliranje im iziskuje napor. Teško je provocirati druge svojom srećom, a još teže ako je lažna.
Stvarnost nam nažalost ovih dana nije najlepša, a nije nam ni dovoljna, jer dani i noći liče jedni na druge, a i većina na žalost živi sa osećajem da ništa ne može da promeni kod sebe, ma koliko se trudili i želeli. Kako je moguće da se toliko trudite i borite, ali ne vredi ?!

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.