Skip to content Skip to footer

Šta je 369 METODA MANIFESTACIJE i zašto treba da je primenjujete?

Ako provodite slobodno vreme na društvenim mrežama, sigurno ste čuli za ovu metodu ostvarivanja snova. Ali ako niste, tu smo da vam je otkrijemo!

Da objasnimo jednostavno: metoda 369. podrazumeva šire shvatanje onoga što vaše srce zaista želi, a zatim zapisivanje toga tri puta ujutru, šest puta popodne i devet puta uveče. Ovaj način čestog vođenja beleški istreniraće vam mozak da se fokusira na ciljeve i želje umesto na strah, koji ih može nadvladati.

Najbolje je početi sa apstraktnim. Odredite šta želite, a zatim budite jasniji sa detaljima. Opišite sebi kako biste se osećali kada bi se taj san ostvario. Nakon toga, kombinujete to dvoje, tako da izazovete emocionalni odgovor svaki put kada to izgovorite ili napišete. Na primer :

  1. ŽELJA – Želim kuću
  2. EMOCIJE – ponos, sigurnost, udobnost
  3. KOMBINACIJA –  „Osećam se tako ponosno što posedujem svoj dom u kome se osećam udobno, bezbedno i slobdono da uživam u svom miru i sreći!”

Možda ste primetili, sugerisano je da je rečenica koju zapisujemo tokom ove prakse u sadašnjem vremenu, kao da smo cilj vec postigli.

Kada fokusiramo svoju energiju na ono što želimo kako bi nam to donelo stvarnu emocionalnu promenu, postoji tačka u kojoj donosimo odluke i menjamo svoje misaone navike u one pozitivnije. One na kraju podržavaju i manifestaciju.

Većina ljudi ovo praktikuje 33 ili 45 dana. Neki rade ubrzani raspored od 21 dan, što je najpopularnije na društvenim mrežama. Ali zašto 369?

Ti brojevi predstavljaju numerološka uverenja. Čak je i veliki Nkola Tesla  verovao da su ove brojke zančajne. Tri predstavlja našu vezu sa univerzumom ili božanskim izvorom i kreativnim izrazom. Šest predstavlja unutrašnju snagu i harmoniju. Devet predstavlja naše unutrašnje rođenje i otpuštanje stvari koje nas ne služe da bismo mogli da postignemo svoj najviši potencijal.

Ovo je veoma moćna praksa koja nam omogućava da vidimo kako se velike promene dešavaju u našim životima – sve što nam treba je olovka, papir,  naši snovi i spremnost da dozvolimo svom umu fleksibilnost.

Da li biste probali ovu metodu? Pišite nam u komentarima!

Fotografija : @cult.class

Copyright 2023. Made with ❤️ by CodeIT

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2023 Streetstyle. All Rights Reserved.